Wie zijn wij?

Wat fijn dat we je interesse gewekt hebben en dat je onze site bezoekt!


We vertellen je graag over onze droom:

‘Kinderen die gelukkig en veerkrachtig in het leven staan’. 


Met ons aanbod hopen we zo veel mogelijk mensen te helpen om dit te bereiken, want dit verdient toch iedereen!


Hieronder lees je waar onze passie vandaan komt.

Diana van eijk - derks

Mensen gelukkig maken en in hun kracht zetten, is voor mij een belangrijke drijfveer. Als partner, moeder van twee geweldige dochters, familielid, vriendin en als leerkracht.

Zij zullen mij omschrijven als: enthousiast, energiek, creatief, open en sociaal.

 

Al zo’n 20 jaar ben ik vol passie werkzaam in het basisonderwijs. Samen met een team streef ik ernaar kinderen in een veilige en rijke leeromgeving te begeleiden om vol zelfvertrouwen het beste uit zichzelf te halen.

 

Toen ik tijdens mijn opleiding tot schoolleider aan de slag ging met mijn persoonlijk leiderschap, kwam ik in aanraking met de mindsettheorie van Carol Dweck.

Wat een eye-opener! Had ik dit maar eerder geweten.

Waar ik in het onderwijs gericht was op mogelijkheden, groei en ontwikkeling, kwam ik tot de conclusie dat ik wat betreft mijn eigen ontwikkeling vaak een vaste en belemmerende mindset had.

Door verdere specialisatie in de theorie rondom het brein, positieve psychologie en mindset, ging er een wereld voor me open. Het heeft ervoor gezorgd dat ik sterker voor de klas en in het leven sta en veel bewuster keuzes kan en durf te maken.

Steeds meer kwam ik tot de conclusie dat deze kennis ten grondslag ligt aan alles wat van kinderen verwacht wordt op school en de wereld waarin zij opgroeien. Het vormt de basis van waaruit we handelen en groeien en helpt kinderen gelukkiger en veerkrachtiger in het leven te staan. Steeds dacht ik: dit verdient toch iedereen!

 

Het is daarom mijn missie geworden om zo veel mogelijk mensen deze kennis bij te brengen en ze op die manier bewust te maken en te begeleiden in het vergroten van hun persoonlijk leiderschap.

Ilse Foerster - van Boekel

Sociaal, creatief, positief, leergierig, zorgzaam, groeimindset. Een aantal eigenschappen die mij goed omschrijven.

 

Rock Your Mind zorgt ervoor dat kinderen gelukkiger en veerkrachtiger in het leven staan. De drang om mensen in hun kracht te zetten en hun eigen talent te ontwikkelen, heb ik altijd al gehad. Als partner, moeder van twee fantastische kinderen, familie- en vriendenmens, docent op het VO, bestuurslid, coach en trainer, weet ik mensen te inspireren en te motiveren om te groeien.

 

Na mijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Vorming ben ik begonnen op het voortgezet onderwijs. Ik geef ruim 17 jaar kunst- en cultuurlessen aan vmbo-leerlingen. Naast leraar ben ik mentor, sociale vaardigheidstrainer, faalangstreductietrainer, geef ik Transparant lessen (creatieve therapie) en organiseer ik verschillende zaken binnen school die leerlingen maar ook collega’s verbinden, zoals personeelsdagen en ‘De week van de Liefde’. Wat mij de laatste jaren opvalt, is dat er steeds meer leerlingen ‘vastlopen’. Ze kunnen niet meer voldoen aan alle rollen die ze moeten aannemen en gaan daardoor situaties uit de weg. Ik vind het ontzettend pijnlijk om te zien hoeveel dit doet met de jeugd.

 

Wat is de oorzaak van dit fenomeen? 

 

Na onderzoek stuitte ik op de theorie van Carol Dweck. Dit is het antwoord op mijn vraag. Mijn missie is geboren. Ik wil iedereen kennis laten maken met de groeimindset. Dit is het fundament om te kunnen leren en groeien.

 

Ik help mensen met de bewustwording van hun vastlopen en begeleid hen met de weg naar groei. Met passie, aandacht, tijd en kunde heb ik oog voor iedere mindset.

wij leren jouw ook graag kennen.
ben je nieuwsgierig geworden, dan horen we graag van je!