In al onze trainingen en lessen ligt de focus op de mindset en groei. 

Hiervoor is het allereerst van belang dat je inzicht hebt in de werking van het brein, de verschillende mindsets en de eigen gedachtegang. 

Vanuit die kennis gaan we kijken wat nodig is om een groeimindset te ontwikkelen, zodat we openstaan voor ontwikkeling en groei, het zelfvertrouwen kunnen vergroten, sterker en veerkrachtiger in het leven komen te staan en dit als leerkracht ook over kunnen brengen op de leerlingen.

 

We hopen met onze training zo veel mogelijk mensen te bereiken, omdat we van mening zijn dat iedereen hier een leven lang bij gebaat is. Je bent tenslotte nooit te oud om te leren. Vanuit deze basis durf je uitdagingen beter aan te gaan, leer je persoonlijk leiderschap te nemen en te genieten van leren en ontwikkelen, waarbij je de gevoelens die erbij horen erkent en omarmt, omdat je weet dat dit onderdeel van het leerproces is. 

 

Wat komt er aan bod:

– breinologie: inzicht in de werking van het brein 

– de kracht van gedachten

– zelfinzicht

– de mindsettheorie: vaste- en groeimindset

– uitdagingen: comfortzone, lefzone en paniekzone

– de leerkuil

– zelfvertrouwen

– het belang van fouten maken

– persoonlijk leiderschap

 

Wil je graag meer weten over het ontwikkelen van een groeimindset of wil je als leerkracht handvatten wat betreft het versterken van een groeimindset bij je leerlingen? Wij gaan graag met je aan de slag. Het Aanbod