Het aanbod

Rock Your Mind verzorgt trainingen en lessen aan onderwijsprofessionals en leerlingen waarbij de focus ligt op de ontwikkeling van een groeimindset. 

 

Mindset

De term ‘mindset’ staat voor de manier waarop mensen denken over zichzelf en in het bijzonder over hun intelligentie, kwaliteiten en talenten en de veranderbaarheid daarvan. Het bepaalt hoe we onszelf en de wereld om ons heen zien. 

De mindset fungeert als de drijvende kracht achter ons gedrag. De manier van denken beïnvloedt elk aspect van het leven. Het is de mindset die bepaalt hoe we denken en reageren en daarmee het gedrag dat we laten zien. Wat je gelooft over je eigen kunnen, bepaalt voor een groot gedeelte je gedrag en dus je ontwikkeling en je resultaat. 

Een groeimindset biedt een solide basis om jezelf optimaal te ontwikkelen een leven lang. Dit verdient toch iedereen. 

 

 

Leren en talenten ontwikkelen

In het onderwijs staan leren en talenten ontwikkelen centraal. Een school is dan ook dé plek om kinderen te begeleiden in de ontwikkeling van een groeimindset.

Kennis over de werking van het brein, de verschillende mindsets en bewustwording van de eigen gedachtenpatronen vormen de basis van onze trainingen. 

Vanuit die kennis en bewustwording kunnen zowel leerkrachten als leerlingen persoonlijk leiderschap ontwikkelen om hun groei te bevorderen en anderen hierin te motiveren. 

 

 

Trainingen

Bekijk onze verschillende trainingen voor meer inspiratie en informatie. 

Wij kijken ernaar uit om met jou, je leerlingen en het team aan de slag te gaan. 

 

Are you ready to Rock Your Mind?

 

 

 

trainingen